Yolsuzluğu ortaya çıkaran sendikacı darbedildi

Adem Ünlü, Hak-İş’e Bağlı Özçelik-İş Sendikası’nda Çalışırken İşten Atıldı

Adem Ünlü, 2018 ile 2023 yılları arasında iktidara yakınlığıyla bilinen Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (Hak-İş) bağlı Özçelik-İş Sendikası’nda teşkilatlanma baş uzmanı olarak çalıştı.

Ünlü, sendikadaki yolsuzluklara dair Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ile savcılığa şikâyetlerde bulunduğu için işten atıldı.

Darbedildi: Kameralar Çalışmıyor İddiası

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Ünlü’ye, sendikanın güvenliği ile çalışanları saldırdı.

Darbedilen Ünlü, emniyetteki ifadesinde şikayetçi oldu. Ünlü’nü şikayeti üzerine ankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü, sendikadan olay gününe ait kamera kayıtlarını istedi. Sendika ise emniyete gönderdiği yazıda, Ünlü’nün sendika çalışanları tarafından dövüldüğü anda kameranın çalışmadığını iddia etti.

(ALINTI)

Related Posts

Yola çıkacak olanlar dikkat: Karayollarında durum belli oldu

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu’nun Adana Doğu-Misis kavşakları 3-7. kilometrelerindeki üstyapı bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Osmaniye-Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Bakan Kacır Artvin’de Yatırım Müjdesi Verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Artvin İmam Hatip Lisesi’nin 50. yıl etkinliğine katıldı ve yaptığı açıklamada, Artvin için 500 milyon liralık finansman sağlandığını duyurdu. Ayrıca, yerel kalkınma projelerine destek ve teşvikler de müjdelendi.

Enerjisa’dan Sürdürülebilirlik Raporu

Enerjisa, TSRS uyumlu sürdürülebilirlik raporunu paylaştı, iklim değişikliğiyle mücadele hedeflerini vurguladı.

Trump, Washington’a 800 Ulusal Muhafız Gönderdi

ABD Savunma Bakanlığı, Trump’ın talimatıyla Washington’a 800 Ulusal Muhafız’ın yerleştirildiğini açıkladı.

Alanya’da Arkadaşını Vuran Genç Adliyeye Sevk Edildi

Alanya’da arkadaşını başından vurarak öldüren M.U., Gümüşhane’de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Devrilen motosiklet 90 metre sürüklendi: 1 ölü, 1 yaralı

Adana’da devrilen ve yaklaşık 90 metre sürüklenen motosiklette bulunan Ömer Faruk Nas (20) öldü, Mahmut Sevin (19) ise ağır yaralandı.