Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

Türkiye’de ‘şap’ alarmı! Kırmızı ette tehlike var mı? Bakan açıkladı

Türkiye’de şap hastalığına karşı alaram durumuna geçilirken, tüm ülkede hayvan pazarlarının kapatılmasına karar verilmişti. Tarım ve Orman Bakanlığı konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında, şap hastalığının insanlara bulaşan bir hastalık olmadığı kaydedildi.

Mahmut Tanal barikatları yıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenen protesto mitinginde polis ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. CHP milletvekili Mahmut Tanal gösteriler sırasında yetkili polis aradı. Bulamayınca barikatları açtı.

En fazla Türkler sınır dışı ediliyor

Almanya’ya iltica etmek isteyen Türkler aylarca kamplarda süründürülüyor. Mahkemeye bile çıkarılmadan ellerine kağıt ceplerine de 1000 Euro verilerek Türkiye geri gönderiliyorlar.

Almanya’dan Schengen açıklaması: ‘Korumak istiyoruz’

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Avrupa nükleer şemsiyesi üzerinde konuşmayı kararlaştırmanın dışında şimdiye kadar başka girişimlerin bulunmadığını belirterek, bu konuyu görüşmeye açık olduğunu bildirdi.

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı