Ankara Keçiören’de tiyatro geçidi yaşandı

Keçiören’de Gerçekleşen Tiyatro Gösterileri Büyük İlgi Gördü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Fazıl Ufuktepe’nin kaleme aldığı Gökhan İskender’in yönetmenliğini üstlendiği “Zavallı Hain Kurt” adlı çocuk oyunu ve Nermin Uğur’un yönettiği “Yıldız Olmak Kolay Mı?” adlı 2 perdelik tiyatro oyunu seyircilerle buluştu. Her yaş grubundan vatandaşın ilgi gösterdiği ücretsiz oyunlar, hafta sonunu kültür ve sanat dolu bir atmosferde geçirdi.

İzleyicilere duygusal anlar yaşatan ve mizahi bir dille sunulan “Yıldız Olmak Kolay Mı?” adlı tiyatro oyunu, 1940’ların Türkiye’sinde ünlü bir şarkıcı olma çabalarını, rekabetleri, dönemin sosyal ve ekonomik koşullarını konu edindi. Oyun, sürpriz finaliyle izleyicileri şaşırtırken dakikalarca alkışlandı. Aynı gün içinde minikler için iki kez sahnelenen “Zavallı Hain Kurt” ise aksiyon dolu bir hikayeyle eğlenceli anlar yaşattı. 4-10 yaş grubuna hitap eden çocuk oyunu, adalet kavramını hayvanlar âlemi üzerinden öğretti.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, kültür ve sanat etkinliklerine verdikleri önemi vurgulayarak, “Belediyemizdeki kültür sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Salonlarımız her yaş grubundan vatandaşımızla dolup taşıyor. Tiyatro oyuncularımızın sahnedeki performansı ve sanatseverlerin ilgisi bizi memnun ediyor. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nu dolduran ziyaretçilerimize teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Ressam Cemal Toy’un “Kalp Hizası” sergisi 23 Ağustos’ta AKM’de açılacak

Ressam Cemal Toy’un “Kalp Hizası” sergisi 23 Ağustos’ta AKM’de açılacak

Sektöründeki isimlerden Spotify’a tepki: Türkiye’de müzik sektöründe Spotify’ın borusu ötüyor, kartelleşme var, itirazımız buna

Sektöründeki isimlerden Spotify’a tepki: Türkiye’de müzik sektöründe Spotify’ın borusu ötüyor, kartelleşme var, itirazımız buna

Mülakat mağduru öğretmen sinir krizi geçirdi: Yakalım mı kendimizi?

Mülakat mağduru öğretmenler, Çalışma Bakanlığı önünde eylem yaptı.

Bakan Tekin LGS’de şaibe iddialarını değerlendirdi: Olağanüstü bir tedbir süreci yaşadık

29 kişi hakkında soruşturma açıldığını bildiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, soruşturma sürecinin devam ettiğini belirterek “Olağanüstü bir tedbir süreci yaşadık. O arkadaşlarımızın hepsi soruşturmanın selameti açısından valilik tarafından görevden uzaklaştırılmış durumda” dedi. Tekin kendisini en çok rahatsız eden iddiayı da açıkladı.

İkili Oyun yeniden çekiliyor: Taylor Russell kadrodan ayrıldı

İkili Oyun (The Thomas Crown Affair) filmi yeniden çekiliyor. Taylor Russell, Michael B. Jordan’ın yönetmenliğini üstlendiği projeden ayrıldı.

AÖL sınav giriş yerleri yayımlandı mı? 2025 Açık Lise AÖL sınavları ne zaman?

Liseyi açıktan bitirmek isteyenler AÖL sınav giriş belgelerini temin etmesi gerekiyor. Peki, AÖL sınav giriş yerleri yayımlandı mı? 2025 Açık Lise AÖL sınavları ne zaman?