Ömer Çelik’ten CHP’ye yanıt: Cumhurbaşkanımız saygısızlığa izin verilmeyeceğini açıklamıştır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik CHP’ye Yanıt Verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştiren sözlere karşı CHP’li yetkililere cevap verdi.

Özellikle CHP lideri Özgür Özel’in TSK’dan ihraç edilen beş subay ile ilgili açıklamalarını hatırlatan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkomutan sıfatıyla bu tür sözlere izin vermeyeceğini net bir şekilde belirtti.

Çelik, “CHP yöneticilerinin kendi siyasi geçmişlerine saygı göstererek genel başkanlarının sözleriyle yüzleşmeleri gerekiyor.” diyerek devam etti. “Ancak onun yerine Cumhurbaşkanımızın sözlerini eleştirmeye çalışıyorlar. Bu durum, CHP yöneticilerindeki siyasi anlayış eksikliğinin kronik hale geldiğini gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Çelik şunları ekledi: “CHP Genel Başkanı, kendi adını, Türkiye’ye düşmanlık eden bazı yabancı siyasetçilerin kahraman askerlerimizi hedef alan diliyle aynı hizaya getirmek istiyorsa kendi tercihidir. Ancak Cumhurbaşkanımızın her zaman yaptığı gibi TSK’ya hiçbir şekilde gölge düşürülmesine izin vermeyeceği açıktır.”

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’nu çileden çıkaran karar: ‘Delil yok, suç yok’

23 Mart’tan bu yana Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğunun devamına karar verildi. Karara sert tepki gösteren İmamoğlu, “Sadece avukatlık görevini yapan Pehlivan hakkında dosyada yeni bir gelişme yok, delil yok, suç yok…” ifadelerini kullandı.

Bakan soykırım mesajında kendi fotoğrafını paylaşınca sosyal medya karıştı

Bakan Göktaş’ın, Srebrenitsa Soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşımda, kendisinin Soykırımı Anıtı’nda çekilmiş bir fotoğrafını kullanması tepki çekti.

Erdoğan’ın başdanışmanı ve Bakan Ersoy gerilimine eski AKP’li vekil de karıştı: ‘İş daha da çığırından çıkmadan…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kültür Yolu Festivali nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u sert sözlerle eleştirdi. Saral’ın paylaşımına, AKP 27. Dönem Milletvekili Selim Gültekin tepki gösterirken, ilerleyen saatlerde Saral’a destek niteliğinde bir açıklama da Metin Külünk’ten geldi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.

CHP, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Adana’da

CHP, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Adana’da

Eber Gölü’nün geçici ev sahipleri: Allı turnalar

Türkiye’nin en büyük göllerinden birisi olan Eber Gölü bir çok canlı türüne ev sahipliği yaptığı gibi aynı zamanda göçmen kuşların da geçici evleri oluyor. ‘Allı turna’ olarak da bilinen flamingolar her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolvadin ilçesindeki …