Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşanan olayda, klinikte yüksek sesle konuşup çevreye rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Yaşananlar kliniğin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde meydana geldi. Suriyeli Hamda Husseın Yasın isimli kadın, yüksek sesle konuşup küfretmeye başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara aldırmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayarak olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine bölgeye yönlendirildi. Yaralı diş hekimi H.N.Ö. hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın güvenlik kamerasına yansımasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak adalet önüne çıkarılacak.

Related Posts

Macron: İsrail hükümetinin Gazze’de yaptığı kabul edilemez

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail hükümetinin bugün Gazze Şeridi’nde yaptığının kabul edilemez ve utanç verici olduğunu belirtti.

Elon Musk neden uzaya taşınmak istediğini açıkladı

Elon Musk’tan çarpıcı bir açıklama geldi. Musk’a göre Mars, Dünya’daki “hayat sigortası” işlevi görecek bir yedek vatan.

Son Dakika… CHP’nin 5. miting adresi belli oldu!

Son Dakika Haberi… İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından her Çarşamba İstanbul’da düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin beşincisinin Silivri’de yapılacağı açıklandı.

Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi ‘İşte dakika dakika son gelişmeler…’

Hindistan Pakistan arasındaki gerilimin düşmesi için çağrılar sürerken, Hindistan ordusu Pakistan’ın 3 havalimanını füzelerle hedef aldı. Pakistan ordusu ise karşı saldırı başlattığını açıkladı. Ordu ayrıca Hindistan’ın Pencap eyaletinden 6 balistik füze fırlattığını ve bunlardan 5’inin eyaletin Amritsar kentine isabet ettiğini duyurdu. İşte dakika dakika son yaşananlar…

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.