Sırrı Süreyya Önder’in sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama: ‘Hayati riski devam ediyor’

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 15 Nisan akşam saatlerinde kalp rahatsızlığı sebebiyle Şişli’deki Florence Nightingale Hastanesi’ne yatırıldı.

Hastaneye ulaştığında saat 22.41’de kalbi duran Önder’e hemen 112 ambulans ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Acil serviste 10 dakika boyunca kalp masajı yapılan Önder’in kalbi saat 23.05’te tekrar durdu. Derhal ameliyata alınan Önder’in operasyonu yaklaşık 12 saat sürdü ve saat 23.35’te başladı.

Önder’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, son açıklamayı İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner yaptı.

Güner, Önder’in sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

“Acil şifalar diliyoruz, aslında İstanbul’da sağlık hizmetinin ne kadar üst düzeyde olduğunu Sırrı Bey’in operasyonuyla gördük. Hastaneye hızlı bir şekilde ulaşım sağlandı ve doğru hastane seçimi yapıldı. Kamu ve özel sektör işbirliğiyle operasyon gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

“HAYATİ RİSKİ HALA DEVAM EDİYOR”

Sırrı Bey ağır bir operasyon geçirdi ve şu an kritik bir süreçten geçiyor. Dualarımız Sırrı Bey’in şifası için. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Zor bir süreçten geçiyor, hayati riski devam ediyor. Ancak umut doluyuz ve inşallah bu süreci atlatacaktır,”

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’nu çileden çıkaran karar: ‘Delil yok, suç yok’

23 Mart’tan bu yana Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğunun devamına karar verildi. Karara sert tepki gösteren İmamoğlu, “Sadece avukatlık görevini yapan Pehlivan hakkında dosyada yeni bir gelişme yok, delil yok, suç yok…” ifadelerini kullandı.

Bakan soykırım mesajında kendi fotoğrafını paylaşınca sosyal medya karıştı

Bakan Göktaş’ın, Srebrenitsa Soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşımda, kendisinin Soykırımı Anıtı’nda çekilmiş bir fotoğrafını kullanması tepki çekti.

Erdoğan’ın başdanışmanı ve Bakan Ersoy gerilimine eski AKP’li vekil de karıştı: ‘İş daha da çığırından çıkmadan…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kültür Yolu Festivali nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u sert sözlerle eleştirdi. Saral’ın paylaşımına, AKP 27. Dönem Milletvekili Selim Gültekin tepki gösterirken, ilerleyen saatlerde Saral’a destek niteliğinde bir açıklama da Metin Külünk’ten geldi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.

CHP, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Adana’da

CHP, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için Adana’da

Eber Gölü’nün geçici ev sahipleri: Allı turnalar

Türkiye’nin en büyük göllerinden birisi olan Eber Gölü bir çok canlı türüne ev sahipliği yaptığı gibi aynı zamanda göçmen kuşların da geçici evleri oluyor. ‘Allı turna’ olarak da bilinen flamingolar her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolvadin ilçesindeki …