Zonguldak’ta motosiklet tellere çarptı: 1 yaralı

Zonguldak Ereğli’de Motosiklet Kazası: Berkay Çoban Yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Berkay Çoban yaralandı. Kazada motosiklet refüjdeki tellere çarparak takla attı ve kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kavaklık Mahallesi Ereğli Devrek Yolu’nda meydana geldi. Berkay Çoban’ın kullandığı 67 ACY 417 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüjdeki tellere çarptı ve taklalar atarak durabildi. Çevredeki insanlar sürücünün yardımına koşarken, sağlık ekiplerine de haber verildi. Yaralanan Berkay Çoban, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kepez istikametine giden motosikletin yoldan çıkarak refüje ve ardından tel örgülere çarptığı, sürücünün ise takla attığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK kendini feshetti mi?

Son Dakika Haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunuyor. DEM Partili Doğan, “PKK’nın kongresini topladığını duyurması an meselesi. Her an duyurabilir.” dedi.

CHP’li vekillerden İmamoğlu’na ziyaret: İmamoğlu’ndan yurttaşlara yeni mesaj

CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, yurttaşlara gönderdiği notta, “İstanbul’a, İstanbul’un muhafızlarına, 16 milyon hemşehrime selam olsun” dedi.

İki ilde “change” araç operasyonu: 13 kişi yakalandı

Tokat ve Sivas’ta, çalıntı, hacizli ve hakkında yakalama kararı bulunan araçları “change” yöntemiyle başka kişilere sattıkları öne sürülen 13 şahıs gözaltına alındı.

Minguzzi’nin katilinin kız arkadaşından ‘pes’ dedirten paylaşım: ‘Size manitamın elini öptürücem’

Geçtiğimiz ocak ayında tartıştığı kişiler tarafından 5 kez bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin katillerine TikTok hesabı üzerinden destek veren genç kız pes dedirtti.

Grev sonuç verdi, en düşük işçi maaşı 58 bin TL oldu

Konak Belediyesi’nin MERBEL şirketi bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlandı. Sözleşme neticesinde Konak’ta 8 bin 500 TL gıda kartı ve ek haklar dahil en düşük maaş net 58 bin 94 TL, en yüksek maaş ise 77 bin 500 TL olarak belirlendi.

Rümeysa Öztürk bugün hakim karşısına çıkıyor

ABD’de Filistin’e destek verdiği için gözaltına alınan ve 25 Mart’tan itibaren tutuklu bulunan Tufts Üniversitesi’nde Fulbright burslusu doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk bugün hakim karşısına çıkıyor. Mahkeme Öztürk’ün tutukluluğuna itirazı ve kefaletle serbest bırakılması talebini değerlendirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir