Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

THY 31 Temmuz’a kadar o uçuşları iptal etti

Türk Hava Yolları, İran ve Suriye’ye olan tüm uçuşlarını 31 Temmuz’a kadar iptal etti. Kararın gerekçesi açıklanmazken, yolculara ücretsiz değişim veya iade hakkı tanındı.

Yangın 24 saatte 20 kat büyüdü

ABD’nin Arizona eyaletindeki Büyük Kanyon Milli Parkı’nda yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Kuvvetli rüzgar ve aşırı sıcakların etkisiyle büyüyen yangın, 24 saat içinde 20 bin dönüm alana yayıldı. Yetkililer, yangını kontrol altına almak …

Ekrem İmamoğlu’nu çileden çıkaran karar: ‘Delil yok, suç yok’

23 Mart’tan bu yana Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğunun devamına karar verildi. Karara sert tepki gösteren İmamoğlu, “Sadece avukatlık görevini yapan Pehlivan hakkında dosyada yeni bir gelişme yok, delil yok, suç yok…” ifadelerini kullandı.

Bakan soykırım mesajında kendi fotoğrafını paylaşınca sosyal medya karıştı

Bakan Göktaş’ın, Srebrenitsa Soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşımda, kendisinin Soykırımı Anıtı’nda çekilmiş bir fotoğrafını kullanması tepki çekti.

Erdoğan’ın başdanışmanı ve Bakan Ersoy gerilimine eski AKP’li vekil de karıştı: ‘İş daha da çığırından çıkmadan…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kültür Yolu Festivali nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u sert sözlerle eleştirdi. Saral’ın paylaşımına, AKP 27. Dönem Milletvekili Selim Gültekin tepki gösterirken, ilerleyen saatlerde Saral’a destek niteliğinde bir açıklama da Metin Külünk’ten geldi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.