Başkan Aydın amatör spor kulüpleri yöneticileri ile iftarda buluştu

Bursa’da Amatör Spor Kulüpleri İftarında Buluştular

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen iftar programına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa’daki 200 amatör spor kulübü başkanı ve yöneticisiyle bir araya geldi. Merinos Futbol Stadyumu’nda gerçekleşen iftar programına, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan ve Bursa’da faaliyet gösteren 200 amatör spor kulübünün başkanları ve yöneticileri katıldı.

İftarın ardından konuşan Başkan Aydın, amatör sporun her alanında var olmaya çalıştıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan, sporculuktan gelme, atletizmde Türkiye 2’incisiyiz. Birçok branşta başarılarımız var. Tek hedefimiz gençleri sporla kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bu güzel iftar yemeğinde bizleri bir araya getiren Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Çetin Yıldız’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: BYZHA (Beyaz Haber Ajansı)

Related Posts

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 27 Nisan 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 27 Nisan 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Erdoğan ‘silkeleyin’ demişti: Bakan Işıkhan’dan belediye borçlarına ilişkin açıklama

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘silkeleyin’ diye talimat verdiği belediye borçlarına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu.

Irak’tan Suriye’ye 250 bin tonluk buğday yardımı

Irak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin ton buğdayın Suriye’ye yardım olarak gönderildiği bildirildi.

Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Gazze’de son durum: Can kaybı 51 bin 495’e yükseldi

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 51 bin 495’e yükseldi.

‘Turpunan şalgamınan devlet idare edilemez’ demişti! Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı

CHP’nin Yozgat mitinginde konuşan çiftçi Abdullah Ceylan’ın “Turpunan, şalgamınan devlet idare edilmez” sözleri sosyal medyada gündem oldu. ‘Siyaset literatürüne yeni bir deyim’ olarak yorumlanan sözleri sarf eden çiftçi Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı.