Başkan Aydın, BAREM Sakinleri ile İftar Yemeğinde Buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Engelliler ve Yaşlılarla İftarda Buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) çatısı altındaki Engelliler Bakım Merkezi (OBAM), Alzheimer Bakım Merkezi (ALBAM) ve Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir iftar sofrasında bulunarak Osmangazili vatandaşlar ile bir arada olmaya özen gösteren Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi’nin yaşama değer katan projesi BAREM sakinleri için özel bir iftar düzenledi. Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeğine BAREM sakinleri ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Programa CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Başkan Aydın ve eşi Nadire Aydın, alzheimer hastaları, engelli bireyler ve huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Misafirlerle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Aydın, onların mutluluğuna ortak oldu.

“Herkese eşit bir şehir, herkese eşit bir yaşam için çalışıyoruz”

İftar sonrası yaptığı konuşmada herkese eşit bir yaşam için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Aydın, “Kimsenin yalnız olmadığı, herkesin değerli hissettiği bir şehir inşa etmek için çaba harcıyoruz. Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin yaşamına dokunmak, bizim için en büyük mutluluk. Sizin mutlu olduğunuzu görmek, tüm zorlukları unutturuyor. Birlikte olduğumuzda mutluluğunuzu görmek, bizleri daha da mutlu ediyor. Burada olmanız bize güç veriyor” dedi.

İftar programına katılan alzheimer hastaları, engelli bireyler ve huzurevi sakinleri, düzenlenen özel programa teşekkürlerini iletti. – BURSA

Related Posts

Nevşin Mengü’den saldırıya uğrayan Özgür Özel’e olay benzetme

CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Nevşin mengü, Sırrı Süreyya Önder’in Atatürk Kültür Merkezi’ndeki anma törenine katılan CHP lideri Özgür Özel’in çıkışta fiziksel saldırıya uğraması hakkında konuştu. YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayında Özgür Özel’e olay göndermelerde bulundu. Mengü Özgür Özel için “Öyle ‘Düdü Mehmet’ gibi ortada gezersen alay konusu olursun.” dedi. Yine CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazetecilerden Yılmaz Özdil de, Özgür Özel’e saldırıdan dolayı ‘armut’ benzetmesi yapmıştı.

Öztürkmen: ‘İşte Adalet Bakanlığı’ndaki rezaletin belgesi’

CHP’li Öztürkmen, Adalet Bakanlığı’nın mülakat mağduru hâkim adayları ve adliye personellerinin açtığı davalarda 65 kez mahkum edildiğini açıkladı. Öztürkmen, mülakat sisteminin haksız ve hukuksuz olduğunun mahkeme kararlarıyla tescillendiğini, ancak buna rağmen mağduriyetlerin devam ettiğini belirtti.

Yer: Kartal… Fuhuş pazarlığı yaptıkları kadına hayatının şokunu yaşattılar

Kartal’da bir grup erkek, fuhuş pazarlığı için araçla yanına yaklaştıkları kadınlara yangın tüpü sıkıp, eğlendi. Kayda aldıkları anları da sosyal medyada paylaştı.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Sarıyer’in ardından Gaziosmanpaşa’da da yol çöktü!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yürütülen inşaat çalışmaları sırasında yol çöktü. Çöken yol nedeniyle doğalgaz borusu zarar gördü, gaz akışı kesilerek güvenlik önlemleri alındı.

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.