Bolu Dağı’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiliyor

Bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ve Anadolu Otoyolu’nda viyadükler ve tünellerde meydana gelen sis ve sağanak yağış, sürücülerin ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde yoğunlaşan sis nedeniyle sürücüler, düşen görüş mesafesi ve zorlu yol koşulları nedeniyle yavaş seyretmek zorunda kaldılar.

Trafik ekipleri, aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda sürücüleri uyardılar. Güzergahta bulunan karayolları, polis ve jandarma ekipleri de sürücülere destek sağladılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölgesinde de sağanak yağış ve sis etkili oldu, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Related Posts

Öğrencisini 50 kez istismar etti: Kocası mahkemede savundu

ABD’de 30 yaşındaki öğretmen Christina Formella, 15 yaşındaki öğrencisine yönelik iki yıl süren ilişki boyunca cinsel istismarla ilgili 50’den fazla suçlamayla yargılanıyor. Kocası ise ilginç bir gerekçeyle eşini savunuyor…

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

Türkiye’de ‘şap’ alarmı! Kırmızı ette tehlike var mı? Bakan açıkladı

Türkiye’de şap hastalığına karşı alaram durumuna geçilirken, tüm ülkede hayvan pazarlarının kapatılmasına karar verilmişti. Tarım ve Orman Bakanlığı konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında, şap hastalığının insanlara bulaşan bir hastalık olmadığı kaydedildi.

Mahmut Tanal barikatları yıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenen protesto mitinginde polis ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. CHP milletvekili Mahmut Tanal gösteriler sırasında yetkili polis aradı. Bulamayınca barikatları açtı.

En fazla Türkler sınır dışı ediliyor

Almanya’ya iltica etmek isteyen Türkler aylarca kamplarda süründürülüyor. Mahkemeye bile çıkarılmadan ellerine kağıt ceplerine de 1000 Euro verilerek Türkiye geri gönderiliyorlar.

Almanya’dan Schengen açıklaması: ‘Korumak istiyoruz’

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Avrupa nükleer şemsiyesi üzerinde konuşmayı kararlaştırmanın dışında şimdiye kadar başka girişimlerin bulunmadığını belirterek, bu konuyu görüşmeye açık olduğunu bildirdi.