Isparta’da bir grubun 10 gün önce açılışı yapılan çiğ köfte dükkanının önündeki balonları çaldıkları anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
ÇAKMAKLA YAKIP PATLATTI
Olay, saat 01.30 sıralarında Kutlubey Mahallesi’ndeki bir çiğ köfte dükkanında meydana geldi. Bir grup genç, dükkanın açılışında kullanılan balonları çakmakla yakıp patlatmaya başladı. Yakamadıkları balonları söken şüpheliler, dükkandan uzaklaştı. Şüphelilerin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
BALONLARIN ARKASINDAN DOĞAL GAZ BORUSU GEÇİYORMUŞ
İş yerine gelen Süleyman Yıldırım, “10 gün önce açılış yaptığım dükkanıma dün saat 01.30 sıralarında balonları çakmakla yakmaya çalışıyorlar, sonra söküp götürmeye çalışıyorlar. 4-5 kişiler. Balonların arkasında doğal gaz borusu geçiyor. Ciddi duruma sebebiyet verebilirdi. Neden böyle bir şey yapıldığını anlayamadım. Şikayetçiyim, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” dedi.
More Stories
Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a: ‘Recep desek bozuluyor’
Manisa’da sahte para operasyonu: 2 zanlı tutuklandı
Sahte MİT’çiler tutuklandı! Yüzbinlerce lira dolandırdılar