Diyarbakır’da 3 Suçlu Yakalandı

Diyarbakır Jandarma ekipleri 3 şüpheliyi yakalayarak cezaevine gönderdi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheliyi yakalayarak cezaevine sevkettiler.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır Jandarma ekiplerinin, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik JASAT koordinasyonunda planlı ve titiz bir çalışma yürüttüğü belirtildi. Açıklamada, “JASAT ekiplerinin çalışmaları sonucunda, ‘Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 17 yıl, 7 ay, 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.L., ‘Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 10 yıl, 2 Ay, 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.İ.S. ve ‘Kasten Öldürme’ suçundan 7 adet suç kaydı bulunan ve 15 Ekim 2020 tarihinden itibaren aranan B.A., isimli şahıslar Yenişehir, Kayapınar ve Sur ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi” denildi. – DİYARBAKIR

Related Posts

AB ve İngiltere arasında tarihi anlaşma imzalandı: İngilizler çileden çıktı! Starmer ihanetle suçlanıyor

İngiltere Başbakanı Sir Keir Starmer, AB ile yapılan “yeniden başlatma” anlaşması kapsamında önemli bir taviz verdi. Anlaşmaya göre, Avrupalı balıkçılar 2038 yılına kadar İngiliz sularına erişim hakkı elde edecek. Bu karar, Brexit yanlıları arasında sert tepkilere yol açtı.

ABD Biden’ın kanser teşhisini tartışıyor: ‘Nasıl bu kadar ilerlemiş olabilir?’

ABD’nin eski başkanlarından Joe Biden’a görevi bırakmasından sadece birkaç ay sonra prostat kanseri teşhisi konulmuş olması ve kanserin ileri bir evrede olduğunun açıklanması ABD kamuoyunda tartışmalara sebep oldu. Uzmanlara göre, prostat kanserinin bu hızlı yayılan “agresif” formunun doktorlar tarafından daha erken tespit edilmemiş olması “akılalmaz” bir durum oldu.

Trump gözünü Yunan limanlarına dikti

İkinci Trump döneminin başlamasıyla birlikte ABD-Çin rekabeti de yeni bir boyut kazandı. Söz konusu rekabet, etkilerini Yunan limanlarında da göstereceğe benziyor.

Veli Ağbaba ve yükselen CHP oyları

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hem TBMM’deki çalışmaları hem de yerelde yürüttüğü sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çekiyor. 2024 yerel seçimlerinde Malatya genelinde CHP oy oranını artırırken, Ağbaba’nın ilçelerde düzenlediği konser ve etkinlikler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Nijerya’da trajik kaza: Çok sayıda can kaybı var

Nijerya’nın Kwara eyaletinde yolcuları taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre 37 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusu, Gazze’ye kara saldırısı başlattı

İsrail ordusu, Gazze’ye yönelik güneyden kara saldırısı başlattığını bildirdi