Düzce’de motosiklet denetimi

Düzce Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Denetimi Haberleri

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Caddesi’nde gerçekleştirilen denetimlere Belediye Zabıta ekipleriyle birlikte katıldı.

Trafik Komisyonu’nun kararıyla 2021 yılından bu yana yayaların rahatlığı için araç trafiğine kapatılan ve sadece bisiklet trafiğine açık olan caddede denetimler sıkılaştırıldı.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir kaza sonucunda bir vatandaşın yaralandığı hatırlatıldı.

Denetimlerde, motosiklet sürücülerine zabıta ve trafik ekipleri tarafından detaylı bilgiler verilirken, kural ihlali yapan 19 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Related Posts

Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili İş Başmüfettişi Ayanoğlu hakkında soruşturma izni verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili eski Ankara Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanı İş Başmüfettişi Cemal Can Ayanoğlu hakkında soruşturma izni verdi.

Süper Lig’den Suudi Arabistan’a bir transfer daha gerçekleşti

Göztepe, David Tijanic’le yollarının ayrıldığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yıldız oyuncu, Suudi Arabistan kulübü Al-Najmah’a transfer oldu. Tijanic, Gökhan Gül ve Koray Günter’in ardından bu sezon Süper Lig’den Suudi Arabistan’a transfer olan üçüncü futbolcu oldu.

Aksaray’da Hırsızlık Anı Kamerada, Zanlı Tutuklandı

Aksaray’da belediye büfesinin camını kırarak içeri giren hırsız, çaldığı ürünlerle suçüstü yakalandı. Olay anı kameralara yansıdı. ‘Çalmadım, açım’ diyerek kendini savunan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaymakam Doğru’dan Yeni Sağlık Müdürüne Ziyaret

Kaymakam Sultan Doğru, İlçe Sağlık Müdürü Hüseyin Zafer Alkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Lige Hazırlanıyor

Samsunspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı sezon açılış maçı için hazırlıklarına başladı.

Batman’da Atık Su Çamuru Gübre Oluyor

Batman Belediyesi, atık su arıtma tesisinde çamuru gübreye dönüştürerek çiftçilere ücretsiz dağıtıyor.