Eskişehir’de Şüpheli Ölüm İncelemesi Başlatıldı

Eskişehir’de Evde Ölü Bulunan Şahsın Ölümü İnceleniyor

Eskişehir’de annesi tarafından evde cansız bedeni bulunan 47 yaşındaki erkek şahıs için inceleme başlatıldı. Olay, Fevziçakamak Mahallesi Uluçamlar Sokak üzerindeki müstakil evde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre 47 yaşındaki Y.U sabah saatlerinde eve geldi. Bir süre sonra eve gelen Y.U.’nun annesi, oğlunun yerde hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Y.U.’nun yakınları evinin önünde gözyaşı döküp, ağıtlar yaktı. Henüz ölüm nedeni bilinmeyen Y.U. için belediye tabibi şüpheli ölüm kararı verdi. Şahsın kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için otopsi yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. – ESKİŞEHİR

Related Posts

ABD’de sel felaket: En az 13 ölü, kamp yapan 20 çocuktan haber alınamıyor

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 13 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.

Çeşme’deki yangın kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

Dekan istifası sağlıktan değil protesto içinmiş

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köse, İmamoğlu’nun diplomasının iptaline karşı çıkıp imza atmamıştı. Üniversite ise sağlık nedeni ile istifa ettiğini açıklamıştı.

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Zenginlere yeni vergi gündemde: Yeni tasarı Senato’da tartışılıyor

Fransa’da zenginlerden daha fazla vergi alınması konusundaki tartışmalar, ekonomist Gabriel Zucman’ın adıyla anılan yeni bir vergi tasarısıyla yeniden alevlendi. 12 Haziran 2025 tarihinde Senato’da görüşülen bu tasarı, kabul edilmesi halinde devlete …