Gaziantep’te kontrolden çıkan tanker yan yattı

Gaziantep’te Yağ Dolu Tanker Devrildi

Gaziantep’te seyir halindeki bitkisel yağ dolu tanker sürücüsü yolda kontrolünü kaybederek devrildi. Kazada tankerdeki yağın bir kısmı ziyan oldu.

Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi Fevzipaşa mevkiinde meydana geldi. Yaklaşık 20 ton bitkisel yağ taşıyan Mustafa Ç. tarafından idare edilen tanker, henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden kontrolünü kaybederek yoldan çıktı ve devrildi.

Tankerdeki yağın bir kısmı, tankerin devrildiği yerde alana sızarak ziyan oldu. Kazada hafif yaralanan sürücü, olay yerine gelen ambulansla İslahiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından devrilen tanker, kaldırılmak için vinç çağrılmasıyla işlemlere devam edildi.

Related Posts

En fazla Türkler sınır dışı ediliyor

Almanya’ya iltica etmek isteyen Türkler aylarca kamplarda süründürülüyor. Mahkemeye bile çıkarılmadan ellerine kağıt ceplerine de 1000 Euro verilerek Türkiye geri gönderiliyorlar.

Almanya’dan Schengen açıklaması: ‘Korumak istiyoruz’

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Avrupa nükleer şemsiyesi üzerinde konuşmayı kararlaştırmanın dışında şimdiye kadar başka girişimlerin bulunmadığını belirterek, bu konuyu görüşmeye açık olduğunu bildirdi.

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Murat Çalık’a ikinci biyopsi: 4 kitle alındı

Fidan’dan Eurofighter açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşıyla Ankara’da yaptığı görüşmenin ardından İran-İsrail mutabakatının sürmesi ve Gazze’de ateşkesin sağlanmasının Türkiye’nin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Fidan, İngiltere ile ekonomi, savunma ve dış politika alanlarında güçlü işbirliğine dikkat çekti.

Meksika’da krematoryum skandalı: 381 çürümüş ceset bulundu, ailelere sahte küller verildi

Meksika’da krematoryum skandalı: 381 çürümüş ceset bulundu, ailelere sahte küller verildi

CHP ‘600 troll’ iddiasını yargıya taşıyor: ‘Hesabını vereceklerdir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hakkında “600 kişilik troll timi var” yalanı uydurulduğunu ifade ederek, “Bu asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir” dedi.