Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

THY 31 Temmuz’a kadar o uçuşları iptal etti

Türk Hava Yolları, İran ve Suriye’ye olan tüm uçuşlarını 31 Temmuz’a kadar iptal etti. Kararın gerekçesi açıklanmazken, yolculara ücretsiz değişim veya iade hakkı tanındı.

Yangın 24 saatte 20 kat büyüdü

ABD’nin Arizona eyaletindeki Büyük Kanyon Milli Parkı’nda yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Kuvvetli rüzgar ve aşırı sıcakların etkisiyle büyüyen yangın, 24 saat içinde 20 bin dönüm alana yayıldı. Yetkililer, yangını kontrol altına almak …

Ekrem İmamoğlu’nu çileden çıkaran karar: ‘Delil yok, suç yok’

23 Mart’tan bu yana Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğunun devamına karar verildi. Karara sert tepki gösteren İmamoğlu, “Sadece avukatlık görevini yapan Pehlivan hakkında dosyada yeni bir gelişme yok, delil yok, suç yok…” ifadelerini kullandı.

Bakan soykırım mesajında kendi fotoğrafını paylaşınca sosyal medya karıştı

Bakan Göktaş’ın, Srebrenitsa Soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşımda, kendisinin Soykırımı Anıtı’nda çekilmiş bir fotoğrafını kullanması tepki çekti.

Erdoğan’ın başdanışmanı ve Bakan Ersoy gerilimine eski AKP’li vekil de karıştı: ‘İş daha da çığırından çıkmadan…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kültür Yolu Festivali nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u sert sözlerle eleştirdi. Saral’ın paylaşımına, AKP 27. Dönem Milletvekili Selim Gültekin tepki gösterirken, ilerleyen saatlerde Saral’a destek niteliğinde bir açıklama da Metin Külünk’ten geldi.

İstanbul’da Afrika sıcaklarında rekor su tüketimi! İSKİ oranları açıkladı

İstanbul son dönemlerin en sıcak Haziran ve Temmuz ayını geçiriyor. Geçtiğimiz 9 Temmuz günü termometreler 45 dereceyi gördü. Rekor sıcaklıkların olduğu günde su tüketimi de rekor seviyede oldu.