Irak’ı kum fırtınası vurdu: 4 ölü, 3 yaralı

Irak’ta Etkili Olan Kum Fırtınası Can Aldı

Irak’ın Diyala, Kerkük, Erbil, Selahaddin ve Süleymaniye gibi birçok kentinde etkili olan kum fırtınası hayatı olumsuz etkiledi.

Selahaddin kentinin Tuzhurmatu ilçesinde Serha kontrol noktası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yetkililer, kazanın fırtına nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra inmesi sonucu iki aracın çarpışması ile meydana geldiğini belirtti.

Kum fırtınası nedeniyle solunum rahatsızlığı çeken yaklaşık 400 kişi hastanelerde tedavi altında alındı. Yetkililer, özellikle solunum yolu rahatsızlığı olan vatandaşlara evlerinden çıkmamaları çağrısında bulundu.

Related Posts

CHP’li Deniz Yücel’den saldırıya ilişkin yeni açıklama: ‘Kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir’

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Genel Başkanımızın aracının ve kendisine refakat eden korumaların araçlarının otoparka alınmama meselesi var. Biz burada kurum olarak, kurumsal olarak kimseyi suçlamıyoruz. Ancak kurumlar içerisinde bu saldırıyı kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir. Emniyet Müdür Yardımcısının tavrı da bu konuda çok ciddi bir kuşku ve şüphe uyandırmaktadır” dedi.

Kadın Dayanışma Komiteleri Bahar Aksu için bir araya geldi

İstanbul’da kadınlar sabah saatlerinde boşandığı erkek tarafından sokak ortasında vahşice katledilen Bahar Aksu için bir araya geliyor. Kadın Dayanışma Komiteleri üyesi kadınlar Şişli Camii önünde bir araya geldi

Zirai don fiyatları vurdu: Kilosu 290 TL’den 490 TL’ye fırladı

Geçtiğimiz ay Türkiye’nin son yıllarda gördüğü en büyük zirai don faciası yaşanırken, 16 meyve ve sebze türünün rekoltesinde ciddi kayıp görülmüştü. Don olayının en çok etkilediği meyvelerden biri kayısı olurken, bir ay önce 290 TL’den alıcı bulan kuru kayısının kilogram fiyatı 490 liraya kadar fırladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan CHP kurultayı ifadesi: 9 soruya ‘tek yanıt’

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, CHP’nin 4-5 Kasım 2023’te yapılan 38. Olağan Kurultayında “para karşılığı oy kullandırıldığı” iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu “şüpheli” olarak ifade verdi.

İzmir Aliağa’da 15 bin ton zehirli atık insan ve çevre sağlığını tehdit ediyor

İzmir’in cennet köşelerinden Aliağa’da tam 15 bin ton tehlikeli atığın vahşi depolama ile toprağa gömüldüğü insan ve çevre sağlığını tehdit ettiği açıklandı.

Trump: Müdahil olmasaydım şu anda Ukrayna’nın tamamı için savaşıyor olurlardı

Trump: Müdahil olmasaydım şu anda Ukrayna’nın tamamı için savaşıyor olurlardı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir