Karaburun’da Levrek Avı Yarışması’nda ödüller sahibini buldu

Karaburun Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, “Biz simite gevrek, dostluğa levrek deriz ” sloganıyla düzenlenen 14’üncü Levrek Avı yarışması, sona erdi. 15 saat süren etkinlikte dereceye girenlere ödül verildi.

Karaburun Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen Mordoğan Levrek Avı Yarışması, Kocakum Plajı’nda yapıldı.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve eşi Teoman Erdoğan ev sahipliğindeki programa, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay da katıldı. Gece boyu süren etkinlikte katılımcılara sucuk-ekmek, çorba ve çay-kahve ikram edildi.

“Daha fazla katkı vereceğiz”

Bu yılki yarışmada yalnızca at-çek tekniği kullanıldı. Canlı yem kullanılmayan ve balıkların jüri tarafından ölçüldükten sonra geri salındığı yarışmada sabah saatlerinde ödüller sahiplerini buldu.

Ödül törenine katılan Başkan Cemil Tugay, “Hepimizin moralini bozmak isteyen, değişik alanlarda cesaretini kırmak isteyenlerin olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu bir araya gelişlerimiz hepimiz için mutluluk ama aynı zamanda dayanışma ortamı oluyor. İzmir’in denizi seven, sporu seven çağdaş insanlarını her zaman olduğu gibi sizleri saygıyla selamlıyorum. Gelecek yıl da burada olacağım, elimizden gelen katkıyı daha da fazla vereceğiz. Başka organizasyonlar için de buradan ilham alarak çalışacağız ” dedi.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da “Herkesi burada görmek çok güzel. Her yıl bir önceki yıla göre çoğalıyoruz. Seneye tarihlerde değişiklik yapabiliriz. Çok iddialıyım seneye mutlaka levreği yakalacağız. Bu sene daha az kadın katılmış gibi, daha fazlasını da bekliyoruz ” diye konuştu.

Tugay birinci ve ikinciye ödülünü verdi

Levrek kategorisinde levrek tutulmadığı için baraküda tutan 2 kişi ödülün sahibi oldu. Başkan Tugay; birinci olan Atakan Duman ve ikinci olan Yağız Kesici‘ye ödüllerini verdi. Kategoride geri kalan 3 ödül, katılanlar arasından çekilişle belirlendi. Kalamar ve LFR avı kategorilerinde de ödüller dağıtıldı. (ANKA)

 

Related Posts

Körfez’de Motosiklet Kazası: Bir Genç Hayatını Kaybetti

20 yaşındaki Kerem Birinci, motosikletin bariyere çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Su kesintileri vatandaşları isyan ettirdi: Bidonlarla sokağa çıktılar

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ilçelerinde günlerdir süren su kesintileri nedeniyle bazı vatandaşlar ellerinde bidonlarla sokağa çıktı.

Şizofreniyle savaşta umut olabilecek hayvan belirlendi

Fransız bilim insanları, lama antikorları sayesinde şizofreni belirtilerini hafifletmeyi başardı. Bu keşif, beyin bariyerini aşarak zihinsel bozuklukların tedavisinde çığır açabilir.

Trump: Gazze’deki çocuklar çok aç görünüyor

Gazze’de çocukların bir an önce yemeğe ve güvenliğe erişmeleri gerektiğini söyleyen Trump, “Ben olmasaydım, şu anda dünyada 6 büyük savaş olurdu” dedi.

Son Dakika… DEM Parti Heyeti İmralı’dan döndü

DEM Parti’nin İmralı heyeti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere gittiği İmralı Cezaevi’nden döndü.

Kanal İstanbul’un ‘Kıymet’li müteahhidi ihale rekoru kırıyor

AKP Konya il yöneticisi Yusuf Ziya Kıymet’in ağabeyinin şirketi ihaleleri tek tek alıyor. Kanal İstanbul güzergahında 2 ihale alan şirket, sonrasında 5 sözleşmeye imza attı.