Manzara fotoğrafı çekmek isteyen turist, 590 metreden düşerek hayatını kaybetti

Kayak Merkezinde Fotoğraf Çekerken Hayatını Kaybeden Turist

Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bankso’da, manzara fotoğrafı çekmeye çalışan 29 yaşındaki İrlandalı bir turist, 590 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Bulgaristan’ın ikinci en yüksek dağı Vihren’in yamacında gerçekleşti. Turist, bir grupla gezinti yaparken ayağının kayması sonucu dağ yamacından aşağı yuvarlandı.

Dağ kurtarma ekibi olay yerine çağrıldı ve yaralı turist hızla Razlog şehrindeki bir hastaneye götürüldü. Ancak tüm çabalara rağmen genç adam kurtarılamadı.

Olayla ilgili İrlanda Dışişleri Bakanlığı, aileye verdikleri destek açıklamasında bulundu.


Related Posts

Hizbullah Aşura’da meydan okudu: ‘Silah bırakmayacağız’ vurgusu

Hizbullah destekçilerinin, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenledikleri Aşura anmasında “silah bırakmama” mesajı ön plana çıktı. Göstericiler İran lideri Ali Hamaney ile İsrail saldırısında ölen eski Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın fotoğraflarını taşıdı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 41 Filistinli katledildi

İsrail güçlerinin, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 41 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail Batı Şeria’da baskın ve gözaltı operasyonları yaptı: Yaralılar var

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde şafak vakti düzenlediği baskınlarda, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinli yaralandı ve gözaltına alındı.

ABD’de sel felaket: En az 13 ölü, kamp yapan 20 çocuktan haber alınamıyor

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 13 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.

Çeşme’deki yangın kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.