Mardin’de acı olay: Damdan düşen Alparslan can verdi

Mardin’de Damdan Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Mardin’in Artuklu ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, 2 yaşındaki Muhammed Alparslan Özdemir isimli çocuk damdan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Artuklu ilçesi merkez Kabala Mahallesi’nde yaşanan olayda küçük çocuk dengesini kaybederek damdan düştü. Aile fertlerinin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramasıyla birlikte olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralı çocuğa ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hemen Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Muhammed Alparslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cenazesi ise otopsi için hastane morguna götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Çeşitli olaylarla gündeme gelen AKP’li Tiryaki eleştiriden kaçıyor: Tiryaki, yurttaşın tepkisinden korkuyor

Ankara Altındağ Belediye Başkanı AKP’li Veysel Tiryaki, işçiye şiddet uygulamasıyla, makam odasında memuru darp ettiği iddiasıyla, belediye işçilerini Bolu’daki villasında çalıştırmasıyla tepki çekti. Yurttaşlar AKP’li Tiryaki’nin sosyal medya paylaşımlarının altına yaptığı yaplaşımlarla Tiryaki’yi eleştirdi. Tiryaki ise çözümü eleştirileri gizlemekte buldu.

İsrail ordusundan Gazze’nin kuzeyindeki Filistinlilere batıya sürgün emri

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kalıcı işgal için başlattığı şiddetli saldırılar kapsamında kuzeydeki Filistinlilerin batıya doğru sürgün edilmesi için emir yayınladı.

Numan Kurtulmuş, DEM’i ziyaret edecek

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret edecek.

Sapığın iğrenç tuzağı

Denizli’de bir apartmanın bodrum katında kalan M.A., duvara monte edilmiş üçlü prizden ışık yandığını fark edince bir skandalı ortaya çıkardı. Prizi sökünce gizli kamera bulan M.A. polise giderek şikayetçi oldu.

AKP’de TBMM grup yönetimi belirlendi

AKP TBMM Grubu, grup yönetimini belirlemek için seçime gitti. Yapılan seçimin sonucunda mevcut TBMM Grup yönetimi göreve yeniden seçildi.

AKP’li belediyenin bütçesinden milyarlar faize gitti! Personel giderinin 2 katı!

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçe giderleri yaklaşık 24 milyar TL’ye ulaştı. Bu bütçenin 1 milyar 142 milyon TL’si personel maaşlarına ayrılırken, bunun iki katından fazla bir miktar olan 2 milyar 483 milyon 852 bin 244 TL’nin sadece faiz ödemelerine gitti. YRP Belediye Meclis Üyesi Bahtiyar Kaya, “Faize ödenen parayla 42 bin üniversite öğrencisine yılda bir kez 60 bin TL eğitim desteği verilebilirdi. Kurban kesemeyen 165 bin aileye kurbanlık koyun desteği sağlana