Mersin’deki Feci Kazada Ölü Sayısı İkiye Yükseldi

Mersin’de Otomobilin Kamyonete Çarpması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

MERSİN – Mersin’de meydana gelen feci bir kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin kamyonete çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Bugün Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Alata Mahallesi yakınlarında meydana gelen kaza, 10.30 sularında gerçekleşti. Kadın sürücü H.K.’nin kullandığı 33 AAL 199 plakalı Opel marka otomobil, aynı yönde seyreden Ali Arı yönetimindeki 33 ARC 369 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkarak, otoban bağlantı yolunda inşası devam eden bir köprü duvarına çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan diğer 2 kişi ve otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Kaza anında olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden 29 yaşındaki Ali Arı’nın cesedi, polis ve savcının incelemesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve ilçe devlet hastanesi morguna nakledildi.

Kazada ağır yaralanan 46 yaşındaki Münir Arı da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavilerine devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HALİL İBRAHİM VARLI – 3.Sayfa

Related Posts

Haftada 300 gramdan fazla tavuk eti tüketenlere kötü haber

Uluslararası bilimsel makalelerin yer aldığı Nutrients platformunda yayınlanan son çalışma, haftada 300 gramdan fazla tavuk eti tüketenlerde tüm sebeplere bağı ölüm riskinin yüzde 27; mide-bağırsak kanserlerinden ölüm riskinin ise 127 daha fazla olduğunu gösterdi. Araştırmaya göre risk, erkekler için daha da yüksek.

Anksiyete şikâyetleri arttı

Yaşanan ani hava değişiklikleri sadece termometreleri değil, acil servisleri de etkiledi. Geçen yılın aynı dönemine göre acil başvurularında yüzde 20’lik bir artış gözlendi. Uzmanlar, bu durumun özellikle solunum yolu hastalıkları, kalp-damar problemleri ve nörolojik semptomlar gibi rahatsızlıkları tetiklediğini belirtirken acil servislerin kapasiteleri hakkında endişe duyduklarını belirtti.

Yaz aylarında klima ve ani ısı değişimlerine dikkat

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Dilek Tuncel, yaz mevsiminde artış gösteren bronşit vakalarına karşı uyarılarda bulunarak; klima kullanımı, ani ısı değişimleri ve yetersiz sıvı tüketiminin alt solunum yolu enfeksiyonlarını tetikleyebileceğini belirtti.

Ne yoğurt ne de süt: Tam 22 kat fazla kalsiyum içeriyor, kemikleri çelik gibi yapıyor

Kemik sağlığını korumak isteyenler için dikkat çeken bir alternatif ortaya çıktı. Sütten 22 kat fazla kalsiyum içeren bu meyve tam bir kalsiyum deposu olmakla beraber, kemik erimesi hastalıklarına karşı etkili bir bitkisel seçenek olarak öne çıktı.

Aşırı sıcaklarda yaşlılar ve kronik hastalıkları olanlar dikkatli olmalı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Türkiye genelinde etkisini artırması beklenen sıcak hava dalgasına karşı uyarılarda bulunarak, “Aşırı sıcaklarda bebeklerin, yaşlı ve kronik hastaların dikkatli olması lazım. Kilolu kişiler, gebeler, akciğer, şeker, böbrek ve kalp damar sistemi hastalığı olanlar risk grubundalar. Açık havada çalışan, aşırı efor sarf edenler ve sporcular sağlık sorunu yaşayabilir” dedi.

Doktorları bile şoke eden vaka: 3 yaşındaki çocuğun karnında 66 adet mıknatıs çıkarıldı!

Doktorları bile şoke eden vaka: 3 yaşındaki çocuğun karnında 66 adet mıknatıs çıkarıldı!