Meteoroloji Doğu Akdeniz’i uyardı

Meteoroloji’den Fırtına Uyarısı: Akdeniz’in Doğusunda Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, Akdeniz’in doğusunda rüzgarın, gece saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Bu durumun, bölge genelinde etkili olması öngörülüyor.

Fırtına, sadece Akdeniz’in doğusunda değil, aynı zamanda Hatay’ın güney kıyılarında da etkili olacak. Ancak pazartesi öğle saatlerine doğru fırtınanın kuvvetini kaybedeceği tahmin ediliyor. Yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması önem taşıyor.

Related Posts

Minguzzi davası: 2 fail daha tespit edildi

14 yaşında öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi’nin davasında üçüncü kez hakim karşısına çıkıyor.

Reçeteli ketamin aldığını kabul etmişti: Elon Musk, kendisini suçlayan gazeteler için yaptırdığı uyuşturucu testini paylaştı

Reçeteli ketamin aldığını kabul etmişti: Elon Musk, kendisini suçlayan gazeteler için yaptırdığı uyuşturucu testini paylaştı

Reuters: İran, ABD ile doğrudan görüşme gerçekleştirdi

Reuters, Ortadoğu’da artan gerilimin ardından İran’ın, ABD ile doğrudan görüşme gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Ukrayna ve Rusya arasında yeni esir takası

Rusya ve Ukrayna, haziran ayının başlarında İstanbul’da yapılan barış görüşmelerinde varılan anlaşma kapsamında bir yeniden esir takası gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Fordo: İran’ın yerin altındaki gizli nükleer tesisi

Fordo: İran’ın yerin altındaki gizli nükleer tesisi

İran Dışişleri Bakanı, Cenevre yolunda

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, üç Avrupa ülkesinin talebiyle Cuma günü Cenevre’de AB ve İngiltere, Fransa, Almanya dışişleri bakanlarıyla kritik bir görüşme yapacak.