Şirvan’da Dağ Keçileri Görüntülendi

Siirt’in Şirvan ilçesinde dağ keçileri görüntülendi.

Ormanbağı ile Karaca köyleri arasındaki Kezer Çayı eteklerine piknik yapmaya giden vatandaşlar, dağ keçilerini fark etti.

Yamaçtan çaya inen anne ve yavruları, su içtikten sonra tekrar geldikleri yöne doğru gitti.

Dağ keçileri ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Related Posts

Atatürk’ün ‘kalp krizi’ sözleri: Bu ağrıyı buradan alın

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün 1923 ve 1927 yıllarında yaşadığı kalp hastalıklarına ilişkin bilinmeyen raporlar gün yüzüne çıkartıldı.

Mevsimlik tarım işçileri dalgalara kapıldı: Biri kurtarıldı, diğeri aranıyor

Fındık hasadı için Ordu’ya gelen iki mevsimlik tarım işçisi, Karadeniz’de dalgalara kapıldı. İşçilerden biri kurtarıldı, ekipler diğerini arıyor.

Tokat’ta Feci Kaza: 4 Ölü

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen kazada, 2 otomobil çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti.

Berke Özer için transfer açıklaması

Eyüpspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, hakkında transfer söylentileri çıkan kaleci Berke Özer hakkında konuştu.

MESTON’da Yönetim Değişikliği ve İşten Çıkarma Süreci

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait MESTON Çevre ve İnşaat A.Ş.’de Dursun Kayış yeni genel müdür olarak atandı. Yönetim değişikliği sonrası, eylem yapan 19 personelin iş akitleri feshedildi.

NTV deprem bölgesinde: Sındırgı’da son durum

Sındırgı’daki 6.1’lik depremin ardından arama kurtarma faaliyetleri tamamlandı. Ancak ekiplerin enkaz kaldırma gibi çeşitli çalışmaları sürüyor. NTV ekipleri, Sındırgı ve Balıkesir’deki son durumu aktardı.