Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili İş Başmüfettişi Ayanoğlu hakkında soruşturma izni verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili eski Ankara Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanı İş Başmüfettişi Cemal Can Ayanoğlu hakkında soruşturma izni verdi.

Süper Lig’den Suudi Arabistan’a bir transfer daha gerçekleşti

Göztepe, David Tijanic’le yollarının ayrıldığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yıldız oyuncu, Suudi Arabistan kulübü Al-Najmah’a transfer oldu. Tijanic, Gökhan Gül ve Koray Günter’in ardından bu sezon Süper Lig’den Suudi Arabistan’a transfer olan üçüncü futbolcu oldu.

Aksaray’da Hırsızlık Anı Kamerada, Zanlı Tutuklandı

Aksaray’da belediye büfesinin camını kırarak içeri giren hırsız, çaldığı ürünlerle suçüstü yakalandı. Olay anı kameralara yansıdı. ‘Çalmadım, açım’ diyerek kendini savunan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaymakam Doğru’dan Yeni Sağlık Müdürüne Ziyaret

Kaymakam Sultan Doğru, İlçe Sağlık Müdürü Hüseyin Zafer Alkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Lige Hazırlanıyor

Samsunspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı sezon açılış maçı için hazırlıklarına başladı.

Batman’da Atık Su Çamuru Gübre Oluyor

Batman Belediyesi, atık su arıtma tesisinde çamuru gübreye dönüştürerek çiftçilere ücretsiz dağıtıyor.