İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Ulaşım Sorunları: Sis ve Sağanak Yağış Etkili

Bolu Dağı geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda, viyadükler ve tünel mevkilerinde meydana gelen sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.

AA’nın raporuna göre; İstanbul ile Ankara arasındaki yolculuğu sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı bölümünde bulunan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerinde sisin yoğunlaştığı belirtildi.

Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampa ve virajlı yollarında daha temkinli bir şekilde seyahat ettiler. Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli bir takip mesafesi bırakmaları konusunda uyardılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölümünde ise sağanak yağış ve sis etkili oldu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti Heyeti İmralı’dan döndü

DEM Parti’nin İmralı heyeti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere gittiği İmralı Cezaevi’nden döndü.

Kanal İstanbul’un ‘Kıymet’li müteahhidi ihale rekoru kırıyor

AKP Konya il yöneticisi Yusuf Ziya Kıymet’in ağabeyinin şirketi ihaleleri tek tek alıyor. Kanal İstanbul güzergahında 2 ihale alan şirket, sonrasında 5 sözleşmeye imza attı.

Hulk Hogan hayatını kaybetti

Amerikan güreşi yıldızı ve oyuncu Hulk Hogan yaşamını yitirdi.

Yunan adasında İsrail protestosu: Gemi geri döndü

Yunanistan’ın Syros adasında “Soykırımı Durdurun” yazılı pankartla karşılanan İsrailli turistler, Gazze’deki savaş protestosu nedeniyle Yunan adasından geri çevrildi.

Real Madrid’de 10 numaralı forma sahibini buldu

Real Madrid’de Luka Modric’ten boşalan 10 numaralı formayı Kylian Mbappe’nin giyeceği belirtildi. 10 numaralı forma için milli oyuncumuz Arda Güler’in de ismi geçiyordu.

Çamlıhemşin’de kar kütlesi altında kalan kadın hayatını kaybetti

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde fotoğraf çekerken üzerine kar düşen Esra Altay Sır hayatını kaybetti.